Catering

I Lördags var det jobb hela dagen, 2 roliga beställningar, den ena hade Janne från Norra Möckleby beställt. En mingel tallrik som skulle levereras till gamla vattentornet till en "förfest" inför ett större bröllop längre fram.



Vi tillverkade små skagensnittar, tonfiskrullar, tortillatoast med italiensk skinka och ost, kanelkokta färska rödbetor, kycklingfilespett, chilimorötter, melonsallad, färsk sparris med citron och olivolja samt basilika dipp, vindruvor och chilichips.



Några skålar och timmar senare, allt ska packas i cateringsbilen och köras ut.



Senare på eftermiddagen var vi på Odd Fellow huset och serverade våra damer på Rebeckalogen, dom hade beställt Skinkstek med potatispure och brunsås med äppelmos och rödkål. De som valt fisk alternativet åt rökt lax, hovmästarsås med kokt potatis. Vi serverade på deras egna porslin som hade deras egna symbol med 3 öglor som sitter ihop, de står för vänskap kärlek och sanning. Väldigt fint och det är alltid lika roligt att jobba i Odd Fellow huset.







Idag blir det axel och bröst pass i vanlig ordning på Söndagar med min träningskompis Marie som jag har tränat ihop med i snart två år. Hon är en sådan tjej som aldrig bangar, hon har aldrig missat ett pass och är aldrig någonsin sjuk!! Sen blir det adventsfika hos svärföräldrarna :)

Kommentarer
Postat av: Kristina

Vad vackert och smakfullt ni presenterat er mat! En fröjd för ögat likväl som mage kan jag tänka mig.



Låter väl härligt med ett gympass på söndagen, veckan kan väl knappast inte avslutas bättre!

2011-12-11 @ 19:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0