Flankstek

      Någon som har testat att grilla flankstek i sommar ??

Om inte så kan det varmt rekommenderas, det är ett utmärkt grillkött tack vare sin jämntjocka platta form.
Den sitter på slaktsidan/kålappen på nötdjur och trots sin låga fetthalt 5% så är den både mör, saftig och smakrik.......
 
 
 
.....ofta räcker det med salt och peppar som smaksättare.
 
 
Vi hade primörsallad till när vi åt flankstek sist, om du vill testa kommer receptet här.
 
PRIMÖRSALLAD
 
250 gr grön färsk sparris
150 gr färska sockerärtor
100 gr romansallad
Några rädisor
lite citron och olivolja
 
LYCKA TILL :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0