Fredag

Ja då var det fredag igen, veckorna går så vansiningt fort nu.
Det har varit en fullspäckad vecka med kundpass varje kväll samt öppet för Kalmar FF i onsdags.
Nu har alla maskiner kommit och det blev ett jäkla skruvande i går(torsdags)då jag, Marie och Coffe skruvade fel på den stora smithmaskinen ( klarar 450 kg) så det var bara att plocka ner allt och börja om....
Körde ett pass med Sara Thomsson igen denna gången blev det rygg och vader, hon är verkligen en kämpe så jätte kul att träna henne...målinriktad och med järnvilja.
Det blir bröllops-jobb på lördag samt öppet på restaurangen mellan 10:00-14:00 då det ska vara lite jippo på området med lite marknads försäljning på Blomsterlandets parkering och brandkåren ska visa upp något vid Lattjo land, sen på söndag blir det det SISTA FIXET innan Invigningen nästa söndag 27/5.
Torsdagen avlutades med rygg och vad träning med Marie som för övrigt börjar bli riktigt thight nu, det blir tävling (bedömmning) för henne på Ahlströmmer trofen i mitten av Juni, det ska bli kanonkul :)
Måste även säga att smithmaskin nr 2 blev invigd ikväll och jag har testat många olika modeller på olika gym men denna var OXFILE rakt igenom.....
Längtar redan tills nästa pass....GUUUTTTTT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0