Gott bröd utan mjöl

   Ett bra bröd att baka själv, om man vill undvika vitt mjöl :)
 
 
1 liten burk keso
3 ägg
1 dl skalade sesamfrön
1/2 dl krossade/ hela linfrön
1/2 dl solrosfrön
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
 
 
Blanda alla torra ingredienserna och vipsa upp äggen med keson och blanda i
Bred ut på plåt med bakplåtspapper på, ganska tunnt nästan hela plåten ska täckas.
 
Ställ mitt i ugnen 225 grader i 10-15 min
 
 
 
Vad är fiberhusk ?
 
Det är 100 % pulveriserat psylliumfröskal som bilder en geleartad konsistens, vilket gör degen seg och att den håller ihop, precis som jäst och mjöl gör i vanligt bröd.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0