Linda Starkenberg

  
 
Detta är Linda Starkenberg som tränar hos oss med sin syster Elin Starkenberg, hon är född och uppvuxen i Virserum men har bott i Kalmar sedan många år och bygger nu ett nytt hus i Hossmo med inflyttning i april.
 
Hon har tidigare hållt på med hästar och tävlat med egen häst, men efter flytten till Kalmar lades hästverksamheten ner, och hon började träna på Actic, senare hamnade hon på Wellnes där hon va instruktör.
 
Efter det kom hon i kontakt med Malkars och jobbade där en period både i receptionen och som pass-ledare.
 
 
 
 
Hennes sambo Robin tränar också och har även dansat på VM nivå och kommit 3:a, deras son Wilton är 9 månader så Linda är flexibel med sin träning just nu då Wilton tar stor del av hennes tid och husbygge på gång, men ser till att komma till gymmet 3-5 dagar i veckan.
 
 
 
Det blir mycket promenader på förmiddagrana med hunden och Wilton och gymträning kvällstid när Wilton somnat, Linda berättade att hon vägde in på 68 kg när hon skrev in sig på mödravården och gick upp ca 8 kg under graviditeten och väger idag ca 58 kg.
 
Hon tappade mycket vikt efter förlossningen och planerar sina måltider väl, äter mindre kolhydrater och mer protein och mår bra & trivs med det.
 
 
En mycket glad & trevlig tjej med ett charmtroll till son :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pindis

Fina :)

2013-03-07 @ 22:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0