Forma figuren

 
 
Så här i början av året brukar många vara intresserade av att forma till sig, inför sommaren.
 
Många löften handlar om att förbättra hälsan, se lägra siffror på vägen eller kanske få synligare muskler.
 
Här kommer några tips som hjälper dig att lyckas :)
 
Ät proteinrikt - det förbättrar förbränningen och mättnads känslan är större än på kolhydrater & fett, och det beror på att spjälkningen av protein är mer energi krävande process.
 
Drick vatten - för det hjälper kroppen att bli av med slagg produkter och toxiner, det är också viktigt för fettförberänningen för vid vätskebrist minskar kroppens förmåga att transportera syre och fett till förbränningen i musklerna vilket inte bara påverkar fettförbränningen utan också den fysiska prestationen negativt.
 
Krydda - med starka kryddor som tex chili där vi hittar ett ämne som heter capsacin som ökar ämnesomsättningen men även kanel stabiliserar blodsockret tex vilket minskar sötsuget och minskad fett inlagring.
 
Ät kokosfett - för der absorberas direkt i magsäcken och tunntarmen och går via levern till cellerna där de förbränns och blir energi istället för att lagras som kroppsfett. 
 
Styrketräna - för ju mer muskelmassa du har ju högre förbränning, och det hör ihop med att det är mer energi krävande att syresätta muskelmassa jämnfört med fettmassa.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0