Tema kväll - vader & triceps

Vi träffades på Växer gym och gick igenom lite vad och triceps övningar samt lite olika vinklar och tips, pratade lite om hela och halva reps samt en del om att cheata osv.
 
 
 
 
 
 
 
 
jag visade lite olika övningar och de som ville fick testa...
 
 
 
...sen åkte vi till restaurangen och gick igenom alla frågor och lite olika upplägg med tex fokus och prioriteringar av olika muskelgrupper, har länge man ska prioritera en muskelgrupp och när man ska utvärdera.
 
Det vanligaste felet många gör med vad träning är att lägga det sist i passet och bara "dra" igenom det utan någon särskild tanke, ( roligare att visa en biceps eller en bröst muskelatur ) men ska det bli symetriskt vilket kroppen alltid strävar efter varken kan eller ska man välja bort någon muskelgrupp helt.
 
Sen finns det alltid anlag och olika förrutsättningar som med alla muskelgrupper men man ska inte säga att det går inte träna tex vader förrän man verkligen försökt med en riktig prioritering på just vader.
 
 
 
Triceps är ju trehövdad, den kallas så eftersom den har infästning i underarmen vid armbågen, men tre olika infästningar i övre delen.
Den första infästningen är i överarmens övre inre del, den andra i överarmens yttr del och den tredje i skulderbladet, den muskeln utgör ju en stor del av armen och bör tränas därefter.
 
 
 
 
 
Vi drack lite kaffe och tog en kvälls macka ....inte jag då men dom andra...jag käkade kokt fisk...mums
 
 
 
 
 
 
Nästa gång ska vi ta upp bröst och axel träning....datum kommer senare
 
Tjaaaoooooo so long :)
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0