Träning Mattias Gadd

Måndag igen härligt med nya träningspass :)
Körde ett benpass med en kille jag konsulterat ett tag som heter Mattias Gadd han fick ordentlig pump i benen och var helt slut efter passet, kul att han är så laddad efter en olycka för en tid sedan, kolla gärna hans facebook om sitt uttalande om benpasset.
          

( Jesper på bilden)


Kommentarer
Postat av: Mattias Gadd

Vill passa på att tacka Jimmy för all den feedback och upplägg jag fått den sista tiden med min träning/kost just för att kunna nå mina mål. Är på godväg och motivationen är större än någonsin och det känns riktigt härligt att ha någon som är professionell inom denna kategori som jag kan vända mig till och bolla tankar/idéer med, men framförallt att få se dom resultaten med min träning som jag gjort sista tiden och som jag strävat efter så länge.

Med din hjälp kommer jag snart att vara tillbaka och tävla aktivt på elitnivå inom motocrossen. Och jag måste ju även få klämma in en kommentar gällande benpasset, det enda jag kan säga är att det är skillnad på träning och träning jag trodde jag visste vad "träna hårt" var med tanke på den nivå jag tävlat i. Men denna träning/ benpass var ett pass som fick mig att få ett pump i benen, och i muskelgrupper jag inte ens visste jag hade, och till sanningen är att det tog mig ca 9dagar för att va exakt innan jag kunde gå normalt igen ;) Så det var ett benpass som hette duga & som inte går att beskriva.. Den måste upplevas! :) Tack!

2012-03-26 @ 00:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0