Kalmar FF:s hemmamatcher

 

På söndag är det dags för Kalmar FF att spela på Guldfåglen arena ännu en gång. Vi har öppet som vanligt alla Kalmar FFs-hemma matcher och nu på söndag blir det påskbuffe och även grillat på Växer Café! Kom dit och käka mellan 13:30 och 16:30!


PF kväll på Växer Café!

Den 18/5 klockan 18:00 är det PF kväll på Växer Café! Jimmy kommer att prata om kost och träning i cirka 45 minuter. Har ni några frågor om kost och träning så får ni gärna ställa dom! Ni kommer att få provsmaka produkter från proteinfabrikken. Vi bjuder även på en bit mat. Både nya och gamla kunder är hjärtligt välkomna, hoppas verkligen att ni vill komma!

Ni måste ringa och anmäla er på 0707-141210 eller 0480-14410 om ni vill komma! Det är gratis.


Grillbuffe 20 April på Växer Café

 

Det blev en lyckad kväll borta på Växer Café! Det var grillbuffe och alla gästerna var nöjda.

 


Tack!

 

Kolla vilka fina blommor vi fick av Trelleborg Rubore som tack för
fin service på lördagens beställning med tält och smörgåstårtor!
STORT TACK :)

Kalmar FF:s hemmamatcher
På onsdag är det dags för Kalmar FF att möta Elfsborg på Guldfåglen arena. Vi har öppet som vanligt alla Kalmar FFs-hemma matcher och nu på onsdag blir det grillbuffe på Växer Café! Kom dit och käka mellan 15:00 och 19:00.....
......Eller varför inte göra det lite bekvämt för er och käka hemma?
KALMAR FF:BUFFE VID AVHÄMTNING

Grillad örtmarinerad fläskfilé, chiliaprikos glaserad kycklingfilé
Krämig potatissallad, pastasallad med ruccola fetaost grönsaker
Aioli, bbq sås, hembakat bröd och smör.

155 kr/person


* Endast vid avhämtning, minimum 10 pers *Catering på Trelleborg Rubore

Lördagen den 16 April hade vi en stor beställning på Trelleborg Rubore. Dom hade öppet hus och vi gjorde smörgåstårta till dom, närmare bestämt 730 personer. Vi serverade även cirka 500 korvar med bröd. Alla gästerna trivdes och det fanns mycket att göra. Duran och Mollan uppträdde för barnen, och det fanns lotteri, hoppborg och rundvandring i fabriken. Brandkåren visade sina fordon, och Europa mästaren i truck var där och uppträdde. Det blev en härlig dag med många trevliga människor. Dom använde sig även av våra catering/party-tält!catering/party-tält inklusive möblerSmörgåstårta med tonfisk, ägg, skinka, mimosasallad, räkor, ost, citron, tomat, gurka och dill! Vi gjorde 52 stycken smörgåstårtor till deras beställning!Anna skär upp smörgåstårtaDuran och Mollan uppträder med sång och dansBrandkåren visade upp sina fordon, och dom som vågade fick följa med dom upp i brandstegskorgen

Från 96,2 till 104,5 kg

 

Här kommer lite fler bilder från tävlingen i Allingsås :) Helt sjukt att jag vägde in på 96,2 kg och nu bara några dagar senare väger jag 104,5 kg ;) Ska försöka hålla mig under 110 kg...


Bilder från tävlingen!

Här kommer några bilder från tävlingen i Allingsås! Jag lovar att fler bilder kommer.


Tacosbuffe på Växer Café

 

Måndag 11/4 var det tacosbuffe på Växer Café innan invigningen av Guldfåglenarenan. Och vilken succé det blev! Ett hundratal gäster passerade och alla var riktigt glada och tyckte verkligen att vi borde fortsätta med detta innan alla hemmamatcherna. Och självklart tänker vi göra det! Kom bort på onsdag den 20/4 och käka grillbuffe!

 

Öppet
16:00-19:00

Boka gärna bord på 0480-14410 eller 0707-141210


Film från alingsås


Fjärde plats i Alingsås

 

Här kommer en mobilbild tagen tidigt på lördag morgonen. Saltet i kroppen har släppt, och vattnet och runnit av. Jag vägde in på 96,2 kg och tog hem en fjärde plats! Jag är jätte nöjd och det var absolut en av dom roligaste tävlingarna jag varit med i. Jag mådde mycket bättre än vad jag brukar göra! Just nu kommer det bara en mobilbild, men lite senare i veckan kommer bilder från systemkameran upp!

 

Ett stort tack för att det så många som kom och tittade, och tack för allt stöd!

 


Kalmar FF:s hemmamatcher

Nu har vi öppet på Växer Café alla Kalmar FF:s hemmamatcher. Kom gärna till oss och ät en bit mat, drick en öl eller ett glas vin innan matchen! Vi kommer att informera er via denna blogg om olika teman inför varje match.

 

Bokar 10 platser med Tacobuffe till den 11 April!

Öppet 16:00-20:00

 

0480-14410

0707-141210


Sista träningspasset innan tävling

 

Idag på morgonen klockan 05:00 var jag helt ensam på Malkars. Jag körde mage och 1 timme cardio + lite posering. Min vikt imorse var 97,2 kg. Jag har gått ner 2,6 kg på 2 veckor vilket var mitt mål!

 

Idag var min sista träningsdag innan tävlingen som är på lördag. Idag klockan 16:00 körde jag lite bröst och axel träning. Sista veckan blir det som sagt bara vila, och jag ska på min sista massage imorgon.

 

Sista veckan innan tävlingen äter jag precis som innan. Ska bara vila och posera lite denna veckan. Just nu är det 10 stycken anmälda till tävlingen i min viktklass, det ska bli så kul.

 

Jag ska dricka ca 6 liter vatten mån-ons. 3 liter tors och 1½ liter fredag. Slutar med saltet 36 timmar innan så man ska torka till.

 


Efter middagsvilan

Är som mest vaskulär när jag vaknat från min middagsvila, idag såg benen ut såhär :)

 

 


Kokt fisk vs Pizza

Här kommer en bild från igårkväll. Videofilm, chips och godis. Men pizza först! Dock fick jag nöja mig med kokt fisk och ris.. lyxade till det med en cola light ;) Måste säga att jag blev avis när familjen satt och åt pizzan, för det såg ju riktigt gott ut! Men den som väntar på något gott..


RSS 2.0