Äntligen lördag

Äntligen Lördag! Dagen då man ska äta extra god mat. Proteinpannkakor från Protein Fabriken.

 

 

Skivade bananer och färsta blåbär

 

 

Krydda med lite god vanlijglass. Ger extra tryck på gymmet ;)

 

 

Såhär ser bruken ut, ett hett tips till er där ute som vill äta nyttigt men gott

 


Segerns sötma

Jimmy började tävla som Junior 1989 i - 80 kg klassen. Han tävlade totalt 5 gånger mellan åren 1989 och 1992, och kom ständigt på andra plats. Han tog en uppehåll från tävlandet i 10 år, men började igen 2005 då i - 87,5 kg klassen. Han kom på sjunde plats på sm. Det var som att börja om på nytt, säger han.

2008 åkte han till Sandefjord i Norge och vann sin första tävling. Han fick pris som bästa posör och även 2500 kronor. Veckan efter vann han i Olso, Olso GrandPrix Classis Bodyboulding + 180 cm klassen. Kicken han fick är obeskrivlig, säger han. Den bästa belöningen sedan Anna och jag fick barnen.

2009 tävlade han i Varberg Sweden GrandPrix. Han har aldrig någonsin varit så bra, eller i så bra form. Han kom på en välförtjänt andra plats, endast 1 poäng från att slå världsmästaren Wesley Van Staveren från Holland.

Det går inte leva på gamla meriter. Det är nya mål och nya tag som gäller. Jimmys mål är att tävla våren 2011 i April. Lovar att bilder kommer. Han vill tacka sin familj för allt stöd.Bild från när Jimmy tävlade i Sandefjord

Loppan tränar

Lars-åke Persson, även kallad Loppan är 72 år och han tränar på KraftVerket. Jobbade tidigare som gymnastiklärare på Nova SKolan


Panna och Lina

Panna och Lina kämpar på som vanligt tillsammans på gymmet

 


Personlig träning

Daniel är 20 år och är uppväxt i Kalmar, Berga området. Gick på Lars Kagg skolan med inriktning Teknik. Han är utbildad ingenjör, med programerings inriktning Webdesign. Han har just nu inget jobb eftersom han har planer på att backpacka i Australien. Han tränar på KraftVerket i Kalmar 5 dagar i veckan, och han tränar 1 muskelgrupp per gång. Han satsar på bröst och ben, och vill gärna lägga på sig mer massa.  Han är 194 cm lång och väger just nu 87 kilo. Han har som mål att försöka gå ner till 82 kilo.

Han äter Proteinfabrikens 100 % wayprotein 3 gånger om dagen, då han tränar tillsammans med aminosyror och omega3. Övriga produkter som Daniel rekommenderar är mitotropin och superpump från gasparis nutrition. Under ett träningspass dricker han cellmax och 20 ml aminoliquid.

 

Här kommer lite bilder från ett utav Daniels träningspass

 


Presentation av ägaren av Växer Café

Hej på er! Det var länge sedan bloggen uppdaterades, men nu har vi en massa godsaker att bjuda er på. Tänkte börja med att presentera ägaren utav Växer Café, och även den personen som gjorde den här bloggen möjlig.

 

Jimmy Olsson, 41 år uppväxt i Färgestaden. Jobbar som kock på Växer Café i Kalmar och även som personlig tränare på KraftVerket. Jobbar med alla kategorier av människor, gamla som unga. Hjälper folk som gå upp i vikt, och dom som vill gå ner i vikt. Även dom som bara vill bli mer vältränade. Hjälper folk med vad dom ska äta, hur dom ska träna och leva för att må bra och få ett hälsosamt liv.

Som ni säkert alla vet så är kroppen ditt viktigaste verkyg. Du ska leva med den hela livet, så var rädd om den. En stark kropp och en god hälsa håller långt och klarar av tuffa prövningar.

Mitt tips till er som vill gå ner i vikt är att börja med små förändringar. Börjar du med för stora, så kommer du troligtvis tröttna efter ett tag. Drick mycket vatten, ät grönsaker och frukt. Ät mer proteinrik kost och mindre kolhydrater så som potatis, pasta, ris och bröd. Försök att ta dig tid till daglig motion. En god nattsömn och lite alkohol är att föredra.

 

 


Kosttillskott

Hej! Håller just nu på att ladda upp en prislista för alla våra proteinprodukter som vi säljer på Växer Café. Vi har lägsta pris garanti, håll utkik! Här kommer ett smakprov

 

 

Ett högkvalitativt proteinpulver

 

 

Cell max är en direktvärkande kolhydrat, ger energi under träning

 

 

Protein, 43 gram per portion för en kostnad av 10 kronor per måltid/shake

 

 

Big mass innehåller mycket kalorier och bra fetter, perfekt för den som vill lägga på sig massa

 

 

Super pump 250 är en energiboost innan träning

 

 

 


Du blir vad du äter

Hej igen! Detta är vad jag äter just nu för att komma i form, ett bra upplägg för er som vill göra samma sak. Jag tränar cirka 10 gånger i veckan, varav 5 är på gymmet och 5 timmars cardio. Detta matschemat följer jag måndag till fredag, och sedan under helgen äter jag vad jag är sugen på ;)


04:30
1 Drink 100% Äggprotein
06:00 1 dl Rågflingegröt 2 dl Keso, Mjölk och lite Äppelmos, 1 kopp Kaffe
08:00 1 Grov brödskiva med skinka eller rostbiff, 1 kopp Kaffe
10:30 200 g Fisk, 100 g Ris, Broccoli och Sallad
13:30 200 g kött, 2 Potatisar, Sallad, Grönsaker
15:00 4 st amino kapslar
15:30 Träning, under passet. 1 skopa Cellmax, 20 ml Aminoliquide

Efter träning 2 skopor Isolat Protein18:00 300 gram Kött, Grönsaker
21:00 6 st äggvitor-omelette, 2 st cla, 2 st omega 3 kapslar

Lunchrestaurangen får en uppfräschning

Idag fick våran lunchrestaurang en riktig uppfräschning. Ny målafärg, nya möbler och lite ny inredning.

 

 

Anna målar om fönsterfodret svart

 

 

Första grundmålningen gjord

 

 

Stökigt..

 

 

Voila!

 


Tips på god och nyttig kvällsmat

Här kommer veckans tips!

 

 

TacoQournfärs ca 30 gram protein

Färsk bladspenat

Färska blåbär

 

 


Välkommen till våran blogg

Idag den fjärde Januari föddes bloggen till Växer Café. Idéen har funnits länge, men inte tiden. Men nu känner vi att det är dags. Här kommer vi bland annat skriva om kost, näringslära, veckans tips, catering, partytält, bröllop och fester. Vi är öppna för förslag om det är något speciellt ni vill att vi ska skriva om, för glöm inte, vi gör detta för eran skull.Växer Café

RSS 2.0