Grillbuffé på Växer Café

Den 25/5 hade vi grillbuffé på Växer Café. Det var fullbokat och det fanns nästan inte en enda stol ledig varken inne eller ute. Eftersom Kalmar FF spelade en stor match var det självklart lite fest, så många drack jägermeister och flera öl.

 

Vi har märkt att det blir snabbt bokade plater, så vill man ha garanterade sittplatser så måste man boka bord i god tid!

 


PF kväll den 18/5

Onsdag den 18/5 hade vi PF kväll på Växer Café. Många trevliga nya och gamla kunder kom. Vi bjöd på pastagratäng och pastasallad med kyckling. Jimmy höll i ett föredrag på ca 1 timme om kost. Det var mycket uppskattat! Efter så bjöds kunderna på proteinpannkakor med glass, blåbär och hallon. Det var mycket bra priser på proteinet under kvällen.

 

 

Vi kommer att ha PF kvällar på Växer Café var tredje månad. Nästa gång kommer Jimmy berätta om hur man lägger upp ett tränings år. Tränings cykler. Pulsträning med mera.

 

 

Detta proteinet var nersatt i pris under kvällen

 

 

dom njöt av den goda maten

 

 

jimmy håller föredrag om kost och kostvaror

 

 

många utav killarna delade med sig av sina egna erfarenheter inom kost och träning till varandra

 

 

roligt att så pass många ville komma!

 

 


Veckans tips!

 

Bryn Spenaten och tacos-quornfärsen med äggvita. Mycket proteinrikt och framförallt nyttigt kvällsmål med lite kolhydrater!


Veckorna rullar på..

 

Veckorna rullar på, mycket mat och mycket träning blir det. Jag väger just nu 110 kilo och allt funkar bra. Familjen och jobbet rullar på! Försöker att träna mer bröst och armar nu under en period. Får se om det ger resultat.


Grillat

 

Grillar så fort vädret tillåter! Oxfilé, scampi och kryddiga korvar med en god sallad passar bra.

 

Ber om ursäkt för frånvaron, lovar att bättra oss!


Kalmar FF:s hemmamatcher
Lördagen den 14 Maj är det dags för Kalmar FF att spela på Guldfåglen arena ännu en gång. Vi har öppet som vanligt alla Kalmar FFs-hemma matcher och då blir det tacosbuffe på Växer Café!
Kom dit och käka mellan 12:00 och 16:00! Käka gott och drick en öl innan matchen.


RSS 2.0