PF kvällen blir uppskjuten en vecka!!

Tyvärr måste vi ta och skjuta upp PF kvällen som skulle varit nu på Onsdag (5/10) eftersom att Jimmy ska ner till Malmö och plåtas för BODY. Detta är något som vi är mycket stolta över, och ni kommer självklart få veta mer om detta senare.Så PF kvällen kommer alltså äga rum den 12/10 istället!

0707-141210/0480-14410


Tömning

Söndag till Onsdag. Tömnings dags!

Ej över 100 g kolhydrater
400 g protein
15 g fett


Bestående av fisk, lite ris, omega 3 och rapsolja

Kroppen ska tömmas på all energi, allt glykogen ska ut. Jag tränar kroppen 8-10 repetioner ca 3 övningar på varje muskelgrupp. Hittils känns allt bra, väger 99 kg morgonvikt! Dricker 6-8 liter vatten per dag och äter 10 g salt.Bild från April 2011 Sweden Gran Prix, jag kom fyra men denna gången satsar jag på pallplats


Kalmar FF möter Malmö

 

Söndagen den 2/10 är det dags för Kalmar FF att möta Malmö på Guldfåglen Arena.

Vi har tacosbuffe och öppettiderna är 14:00-16:30!

 

048014410 / 0707141210


PF kväll på Växer Café den 5/10! Boka plats.

Onsdagen den 5/10 klockan 18:00 är det PF kväll på Växer Café! Jimmy kommer att prata om kost och träning i cirka 45 minuter. Har ni några frågor om kost och träning så får ni gärna ställa dom! Ni kommer att få provsmaka produkter från proteinfabrikken. Vi bjuder även på en bit mat. Både nya och gamla kunder är hjärtligt välkomna, hoppas verkligen att ni vill komma!

Ni måste ringa och anmäla er på 0707-141210 eller 0480-14410 om ni vill komma! Det är gratis.Tisdag

 

Idag har jag tränat ute i Läckeby på ett gym där jag brukar vara och träna med mina PT kunder. Tommy och jag körde axlar och bröst! Det gick jättebra. Tommy är en kille på 23 år som har god potensial och vilja. Nästa pass ska vi köra ben. Har har även fått ett kostupplögg och protein/kosttillskott.

 

 


Body Science Casein

 

Body Science Casein är ett långsamt helmjöksprotein som består av 80% micellärt kasein och 20% vassle i sin mest naturliga och oraffinerade form. Det är Kasein, inte Kaseinat som annars oftast används i proteintillskott. En stor fördel med Body Science Casein är att det är en blandning av både snabbt och långsamt protein. Det snabba vasslet går fort ut i kroppen och startar proteinsyntesen, efter det kaseinets unika egenskaper vid som långsamt portionerar ut aminosyror till kroppen vilket håller dig mätt och stabiliserar blodsockret under en längre tid. Detta förhindrar effektivt muskelnedbrytning, så att du hela tiden har goda förutsättningar för muskeltillväxt!

 

 

Finns i smakerna

* Double Chocolare Almond

* Päronsplit

* Vanilla Ice Cream

 

Fördelar med Body Science Casein:

* Otroligt välsmakande proteinpulver av högsta kvalité

* Löser sig bra och har en perfekt konsistens att göra pudding på

* Låg laktoshalt

* Kan förhindra muskelnedbyrtning

 


 

349:- för 2 kg

 


Malmö för att kolla formen

 

I Fredags åkte jag ner till Malmö för att kolla formen. Åkte till Ahmad för att få tips och råd. Han sa åt mig att börja äta jordnötssmör för att se hur min kropp skulle reagera. Jag åt cirka 2000 extra kalorier under Fredagen, trodde att jag skulle bli vattnig och att kroppen skulle släta ut sig. Men istället så sög kroppen åt sig energin och allt såg bra ut. Nu är det endast två veckor kvar!

 

Har även följt Mr Olympia hela helgen, grattis till Phil Heath! Kul att det har kommit en ny kung ;)

 

 

Såhär såg jag ut Lördagmorgon

 

 


L - Carnitine 500 plus

 

Detta är ett kosttillskott med lätthanterade kapslar, detta vitaminliknande ämne transporterar fettsyror till ställen i kroppen där det bränns ner, vilket leder till effektgivande fettförbränning.

 

Tabletten innehåller även krom, L-argonin och L-ornitin

 

 


Grönt te

 

Grönt te är en mycket populär dryck i Öst Asinen!

Produkten innehåller naturliga antioxidanter i tablett form.

 

 


MCT olja

 

MST olja finns i tex coccosolja, det absorberas otroligt snabbt och blir en bra energikälla utan att öka på underhudsfettvärvnaden. MCT oljan ger dubbelt så mycket energi som kolhydrater och proteiner.

 

 


PF kväll på Växer Café den 5/10!

Onsdagen den 5/10 klockan 18:00 är det PF kväll på Växer Café! Jimmy kommer att prata om kost och träning i cirka 45 minuter. Har ni några frågor om kost och träning så får ni gärna ställa dom! Ni kommer att få provsmaka produkter från proteinfabrikken. Vi bjuder även på en bit mat. Både nya och gamla kunder är hjärtligt välkomna, hoppas verkligen att ni vill komma!

Ni måste ringa och anmäla er på 0707-141210 eller 0480-14410 om ni vill komma! Det är gratis.HMB

 

HMB skyddar proteinet mot katabola processer som stimuleras av felaktig diet, fysisk ansträngning eller stress. HMB minskar mängden av underhudsfett samt underlättar uppbyggnad av muskelmassa!

 


Kalmar FF Lördag 17/9

 

Nu på Lördag 17/9 möter Kalmar FF Halmstad på Guldfågeln Arena!

Vi har öppet 13-16.

Det finns mat att äta samt kaffe och mackor.

Även starköl, vin och cider! Vi har fullständiga rättigheter.

 

 

½ liger öl och en 6:a jäger 100:-


19 dagar kvar


Sista benpasset

Idag körde jag mitt sista benpass innan tävlingen, nu är det inte många dagar kvar! Nu ska jag istället lägga fokus på posering

 


Bröllop Lördag 10/9

I Lördags jobbade vi på ett jätte trevligt bröllop på Tyska bruket. Vi serverade ostbågsrullade räk&kräftskagen på plocksallad med cocktailtomat samt knäckebrödstick. Till varmrätt blev det örtostfylld fäskfile som var ceranolindad med chevre fyllda potatishalvor samt bourgognesås med färsk sparris och morot. Vi var 4:a serveringspersonal och allt flöt på perfekt. En mycket lyckad catering!

 


14 kg

Nu har jag gått ner 14 kg, väger fortfarande över 100 kg men målet är att tävla i veteranklassen och även tungvikten + 100 kg för seniorer. Lärorikt och frukansvärt roligt! Äter mycket mer mat än vad jag är van vid, bara för att kunna behålla "rundheten" och volymen.

 


4 veckor kvar till tävling
Fettmätning

 

Igår onsdagen den 31/8 var jag för andra gången och gjorde en fettmätning hos Jenny på Malkars. Jenny använder sig utav en calippomätare då hon mäter på 12 olika punkter på kroppen och då får hon ett svar på hur mycket underhudsfett man har. Jag hade 5,4 procent med en morgonvikt på 103 kg.

 

 

Denna mätning kan jag varmt rekomendera. Både Jenny och Jesper på Malkars har stor kunskap om träning och kost. Boka gärna en tid hos dom för stora eller små förändringar.

 

 

I övrigt så funkar dieten bra och räknar med att tappa ca 1 procent fett med en viktminskning på cirka 3-4 kg. Är ganska sliten, den mesta energin går åt till träning, jobb samt cardio. Äter mest kolhydrater och protein vilket funkar bäst för mig. Nästan inget fett alls.

 

Trevlig helg!


RSS 2.0