OLIMPKVÄLL

OLIMPKVÄLL om en vecka 7/12 kl 18:00 !!
Vi bjuder på en bit mat och Johannes från OLIMP visar nyheter och smakprover
Anmälan görs på 0480_144 10
eller 0707-141210
VÄLKOMNA !!

28/11

Smörgåstårta har också tillverkats till kund på jobbet.

Fick en orkide av en kund som ätit hos oss i 10 år nu till i advent, stort tack bettan!Helgen

På Fredagkvällen blev det ett besök på Ming Palace med familjen för att njuta av deras "jul buffé". Ett uppskattat besök efter ett grymt bra träningspass med Per då vi tränade rygg och armar.Lördagen var det form check av Martin Palm, nu händer det grejer! Ska bli jättekul att åka till Göteborg för att titta på tävlingen. Efter det blev det ett axelpass med Linda, kul att träna ihop med henne!
proteinkväll med olimp

ONSDAGEN den 7/12 kl 18:00 är det åter igen dags för PROTEIN KVÄLL på Växer Café. Denna gången kommer Johannes från OLIMP och visar upp produkter och har med sig smakprover, vi bjuder även på en bit mat.

 

 

I Vanlig ordning måste man ringa och föranmäla sig på 0480-14410 eller 0707-141210

 

 


23/11

Har varit och levererat protein på Malkars till Jesper som är en stor kund hos oss, han handlar mycket varje månad. Har även varit och lämnat mat på Hansa bygg då de hade ett byggmöte. Senare ikväll blir det benträning! Härligt härligt att träna ben ;)


18 november

Veckan har gått fort i vanlig ordning,vi har mycket folk på luncherna och proteinförsäljningen går mycket bra :)


Har även kört pass med 2 olika klienter där båda vill "boosta" sin träning med lite nytt tänkande och nya träningstekniker,både Per och Robert tränar mycket varje vecka men vill ha det där "lilla extra"med sin träning.


Det har för övrigt börjat komma in mycket julbords beställningar så det blir mycket jobb i December ska bli skönt att komma iväg till Göteborg på Luciapokalen för lite avkoppling innan allt kör igång.

Har daglig kontakt med Martin Palm och allt fortskrider enligt planerna ska kika på honom på lördag förmiddag,har lovat att hjälpa honom med matlådorna innan hans första tävling på Luciapokalen.


Trevlig helg nu blir det lite god mat och vila för mig och min familj!


Kul Jonas att övningarna jag gav dig visade resultat :)

Onsdagar öppet 06:00-18:00

Onsdagar öppet 06:00-18:00

Nu kommer det vara öppet på Växer Café till klockan 18:00!


Så kom gärna dit för att köpa kosttillskott, hämta matlådor, äggvita på burk, provsmaka vilket protein som passar dig bäst eller varför inte ta och boka en pt-tid eller ett kostupplägg?
Välkomna!


Jonas

Jonas du har gjort ett jätte arbete med att gå ner hela 40 kg i vikt. Du har gjort en sådan resa med din kropp! Hoppas du får glädje av magövningarna jag gick igenom med dig och stort lycka till i framtiden!


Farsdag/Grattis Ahmad

En lugn farsdag's helg har passerat.
I lördags hade vi en catering på Odd Fellow huset med 75 pigga damer, ett glatt gäng som uppskattade maten vi serverade. Vi ska leverera mat till dom den 10 december igen, Huu nu går det fort till jul!Träffade även Martin Palm en stund på lördagen en kille jag ska coacha på Luciapokalen ,det ska bli kul att följa honom, hans blogg hittar ni här.I söndags blev det ett tidigt träningspass och sedan farsdags middag hos svärföräldrarna, alltid lika trevligt.
Min vikt ligger i dagsläget på ca 115kg jag ser till att äta och träna ordentligt, efter jul och nyår drar jag ner på käket igen.Vill även passa på att gratulera min goda vän Ahmad Ahmad och hans fru Rawa som fick en dotter den 11-11-11
STORT GRATTIS TILL ER & STOREBROR JON! 


Milos Sercevs seminarium

Var nere i Malmö i helgen och hälsade på Ahmad vilket var lika trevligt som alltid! Vi tränade på gymmet under dagen och på kvällen var vi ute och käkade. Efter det åkte vi till Trelleforg där Milos Sercev höll seminaruim på Olivers Adzievskis gym. Milos är mycket kunnig som kommer från serbien från början men har bott i USA i många år. Han har tävlat över 200 gånger så han hade mycket att berätta. Kul att få inspiration och nya vinklar att se träning och vila på.

 

 

Milos var en mycket kunnig kille

 

 

Said och Milos

 

 

Ahmad, Milos, Oliver och hans son

 

 

Här är vi som lyssnade på seminaruimet


seminarium

Ska på ett superintressant seminarium med Ahmad Ahmad till Milos Sarcev snart.
Återkommer med inlägg och bilder!

 

http://www.bodybuilders.com/milos9.jpg

 

Milos Sarcev


Jimmy rekomenderar

Jimmy rekomenderar för bästa förutsättningar på gymmet!


* Cellmax 4 kg under träning
* EE Anabol (pulver aminosyror) under träning
* Whey 100% protein pulver 3kg

ORD PRIS 1449 :-
NU 1299 :- tom 30/11

"boosta din träning"

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2427455/images/2011/random-2227_127112028.jpg


RSS 2.0