Träning Mattias Gadd

Måndag igen härligt med nya träningspass :)
Körde ett benpass med en kille jag konsulterat ett tag som heter Mattias Gadd han fick ordentlig pump i benen och var helt slut efter passet, kul att han är så laddad efter en olycka för en tid sedan, kolla gärna hans facebook om sitt uttalande om benpasset.
          

( Jesper på bilden)


Hälsovalet

Från och med i dag Måndag 30 Januari kan man hämta hälsovals maten redan från kl 07:00 varje vardag fram till kl 15:00 då vi stänger :)
Varmt välkomna

Helgen

Lördagen blev lugn och trevlig käkade lunch på stan gjorde några ärenden och kikade på en av Arne Dahl:s filmer med Magnus Samuelsson (en serie att rekomendera) på kvällen, vi grillade oxfile med sallad och sen blev det en semla :))

För övrigt så var min plan att träna 5 pass i veckan men märker att jag klarar mig på 4:a när det blir så mycket kundpass som det är nu, men det gäller att planera och ha vilja.
Efter ett gott bröstpass med Marie i söndags morse åkte hela familjen till Svartbäcksmåla för lite pulkaåkning vilket också är en rolig aktivitet, det går undan i backarna.


Träning

Har under en tre veckors period gått morgonpromenad innan jobbet för att få lite luft och tappa lite vikt,vi har varit en "gubbe" kort på jobbet men nu har vi hittat en tjej som heter Eva som ska börja och arbetspröva den 13/2 så nu blir det som vanligt snart igen.Körde ett ryggpass med Marie Karlström i fredagseftermiddag , det blev chins, många set marklyt,Tbar-rowing och rodd måste säga att den damen inte går av för hackor hon är otroligt stark som kör 10reps på 90kg i marklyft set efter set.
Härligt kämpat Marie!!!!
När jag kom hem hade ungdomarna i huset lagat fredagsmaten de bjöd på lövbiff med quinoa och sallad :) Supergott !!!
La mig en stund på sängen efter för att vila och vaknade inte förrän på lördagen kl 08:00 shit sov i 12 timmar det har aldrig hänt innan måste varit helt slut.

Fredag

I går körde jag pass med Martin och Linus igen vid 16:30 och vid 17:30 körde jag ett pass med Åsa som jag hade en konsultation med förra veckan. I dag fredag har jag träffat en av våra leverantörer för genomgång av nya produkter till den nya "hälsovagn" som vi ska börja med på Måndag 30/1.Det blir även träning för mig i eftermiddag och jag lär köra lördag, söndag också för jag har haft mycket bokningar denna veckan och inte riktigt hunnit med min egna träning.
Önska er en trevlig helg :) Må väl, lev gott och va rädda om varandra !!

Tack för gratulationerna

Tack snälla för gratulationerna på min födelsedag :)

Grattis Frugan!

 

Idag fyller min underbara fru, min bästa vän och min bättre hälft år! STORT GRATTIS!
Skriv gärna grattis i en kommentar så blir både hon och jag glada :)
Jag kommer finnas på Växer Café till klockan 18:00 ikväll för att ni ska kunna
komma bort och köpa kosttillskott och proteiner eller som har frågor om träning eller kost,
och efter det blir det kalas hemma för att fira Anna!


Öppet till 18:00

Ja Jonas vi har öppet till kl 18:00 alla onsdagar titta gärna förbi :)
Nu säljer vi ut PF protonic för 99kr

Sköldpadda

Idag kom Johanna upp från Blomsterlandet och frågade om vi kunde "sponsra" med några räkor till en sköldpadda som någon kund lämnat på Fredagen i butiken, självklart gjorde vi det :)
Men hur kan man bara lämna en Sköldpadda så,vilka knepiga människor det finns.
Johanna ringde till en av Kalmars djuräffärer och fick till sin stora förvåning höra att dom också fått en sköldpadda upphittad i sin butik av samma sort som Blomsterlandet ....undra om det finns fler ute på vift....stackarna...

LCHF/GI Hälsovalet

Vi har köpt in en ny "Hälsovagn" där man snart ska kunna plocka ihop sin egna låda(för avhämtning)tallrik med mat som är inriktat på högt protein och lågt med kolhyderater eller inga alls, vi känner att vi vill tillmötesgå alla kunders nya behov med hälsosamt tänkande och vi tror på iden med att kunna plocka till sig det man själv gillar , självklart kommer även den ordinarie husmanskosten också att finnas kvar. Vi räknar med att kunna börja inom kort.
(bild från google)

Anställningsintervju

Hej alla bloggvänner helgen har passerat med vila träning restaurangbesök samt födelsedagsfirande.
Vi söker ju personal och har fått ca 150 mail ang tjänsten som vi annonserade ut så Anna har börjat välja ut en del för ett personligt möte, men det är inte lätt en del har inte ens den utbildningen vi kräver, både Arkeologer, IT-tekniker,Undersköterskor och Barn-skötare har sökt men Arbetsförmedlingen kräver tydligen att dom söker. 

Prislista

Vi har en ny kategori på vår hemsida www.vaxercafe.com som heter kosttillskott där finner ni ett urval av våra produkter som vi har hemma från Proteinfabriken och Olimp . Välkomna !!

Personal

Vi söker personal om det finns någon som har restaurang utbildning samt vana av köksuppgifter med kallkök som inriktning och som har B körkort.
Maila i så fall till annaojimpa@passagen.se och märk det till Anna .

Svar

Hej Sorro kul att du gillade bentränings inlägget och att du testade att köra efter det :) Guuuttt med träningsverk i benen.
Tjena Stoffe självklart kommer det ett armpass inlägg snart :) Håll utkik!!

Ny avdelning

Hej hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra helg, jag använde min helg till avkoppling och socialt umgänge det blir nämligen inte så mycket av det i veckorna, vi har fullt upp på jobbet vi kör ut mat till ett stort företag i närheten som har öppnat en ny avdelning vilket innebär att de ökat från ca 75 lunch till 110 varje dag så nu är det fyra avdelningar som ska ha salladsbuffe hembakat bröd smör knäcke dressingar + att de har ett 20 tal olika rätter att välja på dagligen :)
Luncherna på restaurangen är också helt ok många vill tänka på vad de stoppar i sig och vi tillmötesgår det kunderna vill ha.
Denna veckan ska jag kör pass med två nya kunder samt ha en konsultation med en tjej från Friskis & Svettis.

Projekt

Vi har öppet i vanlig ordning alla onsdagar lite extra för att kunna möta upp kundernas behov av kostillskott protein och framförallt hjälp med kost och upplägg nu i onsdags hade jag tre nya kunder, en kille från en plåtfirma som ville "komma igång" med kost och träning samt 2 killar som heter Martin & Linus som vill "boosta" sin träning, de har gått hos Jesper på Malkars tidigar men ville ha en ytterligare hjälp .


Januari

Oj nu märks det att vi är i Januari månad !!
Har fått extremt mycket nya kunder som vill ha hjälp med upplägg och nya träningstillfällen vilket är jättekul.
Januari brukar vara en månad då de flesta vill komma igång med sin träning på allvar igen med nya mål i fokus.


benträning

Här kommer ett bra ben-pass, prova gärna detta!
Börja med 4 set benspark i super-set med 4 set utfallsstegKör ett set av båda och sedan vila ca 90 sekunderDärefter knäböj när man har blivit lagom uppvärmd, börja med ca 60 kg och gör 15-20 repetioner. Höj sedan vikten efter varje set, så pass tungt att du bara klarar 6 repetioner i sista tunga setet. Avsluta med 80 kg på stången! Kör ca 10-15 repetioner i 2 setStarta med en vikt så du klarar av 10 strikta repetioner, vila 10-15 sekunder följt av 5-10 repetioner tills du har gjort 30 repetioner totalt i 4 set! Nu har framsidan på låren fått sig en rejäl omgång.Liggande bencurl. Kör 4 set ca 10-15 repetioner!Avsluta passet med att köra 3 set 10-15 repetioner av stående bencurl! Gutt. Gå på bandet ca 5 minuter efter, följt av 20 minuters stretching. Dags att gå till duschen :)Under fem års tid har jag alltid haft Lördagen som ätar-dag. Och då har jag verkligen ätit mycket mat! Vaknat på Söndagen med bra tryck och fylld mage ;) Det har underlättat för mig i min benträning på Söndagmorgonen! Då är det skönt och vara påfylld när man ska träna hårt och klara av vikter på över 200 kg på stången med fria knäböj.P.S! Kom gärna med förslag på vad ni vill se för inlägg, eller muskelgrupper som jag kan ge bra träningstips och förslag på då jag själv har provat det mesta!

2012

Nu är det nytt år och det är härligt tycker jag, det innebär alltid nya utmaningar och sånt gillar jag.Vi har varit på solsemester över jul/nyår och laddat batterierna inför detta året, jag har endast tränat 2 pass på ett litet mysigt gym med mycket trevligt folk, ägaren pratade om en "byggare" från deras land som just omkommit i en motorcykelolycka, en stor tragedi :(
Brukar alltid gå upp i vikt vid viloperioder speciellt när det är solsängsläge utomlands, så jag blev inte förvånad när vågen visade 120,3kg !! Måste även skriva om en ljudbok jag lyssnat på ("Jag är Zlatan Ibrahimovic".) som jag tycker ni ska lyssna på eller köpa boken,jag fick en helt annan bild av Zlatan efter detta,jag brukar normalt sett alltid somna vid ljudböcker men detta gick inte att sluta lyssna på, HELT SUVERÄNT BRA !!
Vi ses på gymmet ,)


RSS 2.0