Svar på tal!

Hej Jimmy!
Vore tacksam för ett svar på denna fråga!
Vad tror du om man som seriöst tränande på gym,
med mål att tävla i BB enbart använder vassleprotein just som proteintillskott.

Priset är ganska avgörande - snackar inte diet nu utan offseason.
Vassle protein duger jättebra som kosttillskott, men du bör då få i dig
huvuddelen av proteinet från ägg, kött, fisk och kyckling
+ 2-3 proteindrinkar per dag för maximal muskelutveckling!

Hoppas du är nöjd med ditt svar! Jimmy.

28/10

En härlig vecka har passerat med många goa träningspass. Har även tränat 3 olika klienter samt varit hos Anders vid rygghälsan, dit går jag regelbundet för att jobba igenom kroppen på bästa sätt. Han är så proffsig, en kille jag varmt kan rekomendera ett besök till.

Förra Fredagen 21/10 hade vi ett stort partaj i Färjestaden för 85 personer, sedan blev det ett besök till Nordiska mästerskapet i Lund på Lördagen vilket var mycket givande. Nu denna helgen blir det ledigt, imorgon på Lördag ska jag slappa och äta gott. Men på Söndag blir det träning igen!
Ha en trevlig helg och glöm inte att ändra klockan natten mellan Lördag och Söndag ;)


Onsdagar öppet 06:00-18:00

Onsdagar öppet 06:00-18:00! Försäljning av kosttillskott, proteinpulver eller bara komma in och snacka över en kopp kaffe. Välkomma!

MMSports


 


bananbröd med kesella

Min fru bakade ett jättegott bröd på våra övermogna bananer hemma igårkväll. Om man vill kan man ha i 1 dl grovhackade cashewnötter i receptet också men det skippade hon denna gången och det blev lika bra iallafall.

 

Testa detta och ni lär inte bli besvikna!

 

 

Detta behöver ni

2-3 mogna bananer

2 dl havregryn

4 dl fullkornsvetemjöl

2 tsk bikarbonat

1 tsk salt

250 g kesella 1%

½ dl honung

 

200 grader cika 1 timme i ugnen

 


Gör så här

1. Skala och mosa bananerna.

2. Blanda alla torra ingredienserna i en skål.

3. Rör i bananmoset, honung och kesella.

4. Klicka ner i avlång form.

5. Njut!

 


Onsdagar öppet 06:00-18:00

Nu kommer det vara öppet på Växer Café till klockan 18:00!


Så kom gärna dit för att köpa kosttillskott, hämta matlådor, äggvita på burk, provsmaka vilket protein som passar dig bäst eller varför inte ta och boka en pt-tid eller ett kostupplägg?
Välkomna!

Tredje pf-kvällen

I Onsdags var det dags för den tredje i ordningen av PF-kvällar. Det kom mycket folk och vi bjöd på pastasallad, kycklingfile, köttfärs, sallad, bröd och nötter.Jimmy pratade om hur viktig kosten är för att man ska kunna lyckas med muskel utveckling och få bra resultat på gymmet. Han pratade även om hur man lägger upp ett års upplägg av träning med lätta och tunga perioder av träning. Att dela upp träning i 6 veckors intervaller och med vinster utav det.Till kaffet blev det de nya nattproteinet som både går att dricka som en drink eller vispa lite tjockare och göra pudding på. Vi gjorde med chokladsmak och päronsplittsmak och till det serverade vi färska bär.


* ALLA ONSDAGAR ÖPPET 15-18 *

Försäljning av protein
Kosttillskott
Matlådor
Äggvita på burk osvbarometern


Fotograferad av BODY

Det var någon som undrade ifall jag tränade på Malkars Kalmar Västra, och ja det gör jag! Och tack för din kommentar.På onsdag åker jag ner till Malmö för att bli fotograferad utav Body på Elit gym. Vill passa på att tacka min vän Ahmad för all hjälp och inspiration! Även teamet som jag är med i. Vi var 10 stycken som tävlade i Västerås och medaljerna blev många. Rabi vann även overallklassen, stort grattis! Den killen kan gå hur långt som helst.

SM Västerås

Nu är sm helgen i Västerås över. Det blev en femte plats i veteran klassen + 40 år på Lördagen. På Söndagen blev det fullträff! Jag kom på tredje plats i + 100 kg senior. Är otroligt glad, vill tacka alla som stöttat mig och ett extra stort tack till min fina familj, och min fru likaså coach Anna.


RSS 2.0