Det nya söta

 
 
Det finns MÅNGA nya sötningsmedel på marknaden....vilket passar just dig bäst.
 
Coconut palm suger
 

 
Detta är en natur produkt från kokospalmen, som inte innehåller några tillsatser alls.
Mycket lågt GI och ekologiskt certifierat.
 
 
 
 
 
Sukrinmelis
 

 
 
Sukrin i florsockerform, som lättare löses upp vid bakning. Används mest till glasyr smoothies mandelmassa smörkrämer och dekorationer.
 
 
 
Dubbelt så sött
 
 

Sukrin + är sukrin som är mixat med stevia, det har samma konsistens som socker men är dubbelt så sött.
Använd därför bara halva mängden.
Gi är noll och de påverkar inte blodsockret alls.
 
 
 
Sirap med lågt GI
 
 
 
 
 
25 % sötare än vanligt socker men med ett lägra GI värde, Kan ersätta socker vid bakning, den utvinns ur en kaktus liknande växt och innehåller mycket järn kalcium och kalium.
 
 
 
 
Steviosa
Praktiska " ta med förpackningar " för att söta kaffe & the, en tablett motsvarar 1 tsk socker.
 
 
 
Stevia
 
 
 
 
Innehåller glykosider och är mycket sötare än socker, en del säger att den är helt naturlig andra att den är högst onaturlig.
 
 
 
 
 
Detta är inte alla som finns att tillgå på marknaden, vilken man föredrar är helt upp till var och en, den här gamla klassikern funkar utmärkt om man konsumerar ytters lite.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0