Presentation av ägaren av Växer Café

Hej på er! Det var länge sedan bloggen uppdaterades, men nu har vi en massa godsaker att bjuda er på. Tänkte börja med att presentera ägaren utav Växer Café, och även den personen som gjorde den här bloggen möjlig.

 

Jimmy Olsson, 41 år uppväxt i Färgestaden. Jobbar som kock på Växer Café i Kalmar och även som personlig tränare på KraftVerket. Jobbar med alla kategorier av människor, gamla som unga. Hjälper folk som gå upp i vikt, och dom som vill gå ner i vikt. Även dom som bara vill bli mer vältränade. Hjälper folk med vad dom ska äta, hur dom ska träna och leva för att må bra och få ett hälsosamt liv.

Som ni säkert alla vet så är kroppen ditt viktigaste verkyg. Du ska leva med den hela livet, så var rädd om den. En stark kropp och en god hälsa håller långt och klarar av tuffa prövningar.

Mitt tips till er som vill gå ner i vikt är att börja med små förändringar. Börjar du med för stora, så kommer du troligtvis tröttna efter ett tag. Drick mycket vatten, ät grönsaker och frukt. Ät mer proteinrik kost och mindre kolhydrater så som potatis, pasta, ris och bröd. Försök att ta dig tid till daglig motion. En god nattsömn och lite alkohol är att föredra.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0