bananbröd med kesella

Min fru bakade ett jättegott bröd på våra övermogna bananer hemma igårkväll. Om man vill kan man ha i 1 dl grovhackade cashewnötter i receptet också men det skippade hon denna gången och det blev lika bra iallafall.

 

Testa detta och ni lär inte bli besvikna!

 

 

Detta behöver ni

2-3 mogna bananer

2 dl havregryn

4 dl fullkornsvetemjöl

2 tsk bikarbonat

1 tsk salt

250 g kesella 1%

½ dl honung

 

200 grader cika 1 timme i ugnen

 


Gör så här

1. Skala och mosa bananerna.

2. Blanda alla torra ingredienserna i en skål.

3. Rör i bananmoset, honung och kesella.

4. Klicka ner i avlång form.

5. Njut!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0