Blåbärspaj/Hallonpaj
Här kommer ett lite nyttigare recept på blåbärspaj
4 port
1 dl hasselnötter
1 dl pekannötter
1 ägg
1/2 msk fiberhusk
2 msk vatten
1 tsk flytande honung
1 stk kokosfett
Gott till:
Lite vispgrädde eller vaniljkesella
Färska blåbär eller hallon
Finhacka nötterna eller kör de i matberedaren till fint mjöl, blanda i ägg fiberhusk vatten och honung.
Låt svälla i 10 min
Smörj fyra portionsformar med kokosfett och fördela degen i dom
Grädda i ugnen på 200 grader i ca 20 min
Låt pajerna svalna
Klicka på grädde eller kesella med färska blåbär på
Gott till påsk kaffet
Detta är en dessert som inte är så söt men supergod med sina nötter och grädde och blåbär är ju en antioxidantbomb!!!!!!!
Kommentarer
Trackback