Fredag

Ännu en vecka har passerat 2012, tiden går så jäkla fort så det är otäckt nästan.
Tur att man lever sitt liv som man vill och är lyckligt lottad med ett arbete man älskar och goa glada människor i kring sig. Livet är så kort och det finns så många som blir sjuka och går bort allt för tidigt.
Varje dag räknas....det måste man påminna sig om i bland för en vacker dag är det för sent att göra det man tänkte göra sen.....när man får tid.
Man får aldrig tid det är något som man får ta sig...man hinner det man vill som det brukar heta.
 
 
 
 
Veckan har inneburit många kundpass för min del och egen träning också, dieten funkar jätte bra ännu så länge men jag vet av erfarenhet att det kommer dagar förr eller senare som blir tuffa att ta sig igenom...Har köpt en ny ugn till jobbet också, en lite mindre variant av Rationalugn,  till den stora modellen som vi redan har.
Det behövs då hela stora ugnen är full med allt från bröd till lasagne och gratänger och biffar, så behövde det kompleteras med en till för att det ska funka optimalt. Så el och vatten har kopplats till då den går mestadels på ånga.
Ikväll blir det jobb för oss vi ska grilla åt ett större företag nere på Långviken, lördag blir det morgon träning och söndag blir det jobb & sedan kvälls träning.
 
Önskat alla en go helg och tänk på att ta till vara på din tid :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0