Fredag och massor med julmat

En kanon vecka har passerat snart :)
Vi har haft full logistik i köket denna veckan med 400 kalla jultallrikar från måndag till fredag, allt ska lagas plockas ihop på tallrikar packas serveras så det gäller att hålla koll på gluten och laktos tallrikar och vart de olika tallrikarna ska.
Det har funkat kanon, det som varit kämpigt är ju vädret och all snö som gör att det är svårt att dra in alla varor på vagnar som knappt rullar i snön.....är redan trött på snön faktiskt i början är det lite mysigt men sen blir det bara FÖR mycket snö, man skottar och skottar och skottar.
 
I kväll jobbar vi igen med NTS Ericsson som abbonerat och ska ha julbord hos oss.
 
På lördag blir det ett utskick på ett julbord till södra Kalmar, sen ska vi köra våra föräldrar till flygplatsen för dom ska flyga till värmen i fyra veckor.......så skönt för dom.
 
En vecka har redan gått sedan invägningen till Luciapokalen och vardagen börjar bli sig lik igen efter en tids dietande, det har blivit en och annan julskinke macka och lussekatt.....och min älskade havregrynsgröt med 
keso/casein på är tillbaka.
 
Har tränat något pass denna veckan men mest jobbat faktiskt, blir mer träning efter jul igen, det ser jag fram emot att få lyfta skrot igen :)
 
 
 
Trevlig helg 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0