Läst i tidningen Stark

Fick en prenumeration på en tidning av min svåger & fru när jag fyllde år, som heter STARK en tidning med många intressanta repotage inom allt vad det gäller träning och nu sist läste jag om Lars Frölander och hans åsikter om kost och träning, egna erfarenheter och om hans satsning på en sjätte Olympiad och 20 år ivärldstoppen.
Han berättar att han inte äter något socker och att huvuddelen av energin kommer från protein och fett,han käkar 30-35 avocado i veckan. Han säger att det tar ca 30 år att bryta ner en frisk kropp, även om han alltid tränat så åt han pizza hamburgare och snabbmat under många år och såg bara maten som energi men var också sjuk 15-20 veckor varje år men sedan han la om kosten och blev extrem har han aldrig varit förkyld,han ser det som att han byggt en bättre inre miljö,  det är en mer alkalisk miljö där bakterierna inte trivs lika bra.
En tidning med mycket intressant läsning och framför allt något att tänka på för alla "snoriga" och förkylda kanske det är läge och kolla upp vad man stoppar i sig egentligen.För så länge man är förkyld kan man inte träna och är man då borta 15-20 veckor/år är det svårt att få de resultat man vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0