Fredag

Det har varit en kanon vecka, har kört kundpass varje eftermiddag.
Det började med Johan E som jag kör med varje vecka,  men nu blir det sommar uppehåll för hans del då han och  familjen är i sommarhuset i Spanien en månad. Sen blev det benpass med Sarah T i super set som gick jätte bra vi räknar med att träna på hela sommaren när det funkar. Med Sebastian S kör vi på i vanlig ordning och han käkar på kanon bra, en härlig kille med många järn i elden som  jobbar på Kallskänken och Nillson & Lindblom, en kille med mycket energi.
Det har kommit en hel del nya kunder som vill ha hjälp att  hålla igång sin träning under sommaren, och det är ju jätte kul :) En ny kille som fick sina ben tränade i torsdagskväll, hungrig på livet och bra träning, alltid lika kul med sådana människor.
I kväll ska vi ner till södra Öland och sätta upp två tält då det blir fest där i morgon hos en kund + Kalmar FF på lördag då dom spelar mot Syrianska. På söndag ska tälten rivas och sedan blir det träning för min del.
 
 
Hoppas alla får en trevlig helg :)
 
Ni får gärna skriva frågor eller förslag på vad/vilka ämnen som ni vill att det ska skrivas om här på bloggen ,det är alltid kul
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0