Så får du resultat av din träning.....

Känner du igen dig i att du tränar regelbundet vecka efter vecka ändå kommer inte resultaten som du vill, du kankse har kört fast och vill komma vidare, här kommer några tips som kan få dig att komma vidare.
Stirra dig inte blind på vågen
Det finns tyvärr många som stirrar på vågen och mäter tränings resultat där efter, men tränings effekten har inte enbart med antal tappade kilon att göra, muskler som tränas innehåller mer vätska vilket gör att är man nybörjare så blir en viktuppgåmg naturlig i början.
Det viktigaste är INTE vad du presterar på gymmet i 45 min av dygnets 24 timmar utan vad du gör de andra 23 timmarna, vad äter du ( du blir vad du äter) sover du tillräckligt, har du en sund arbetsbörda/miljö, omger du dig med positiva ärliga människor som vill dig väl.
Se till att pressa dig lite till
En muskel växer sig inte större och starkare än vad vi kräver av den, om man går till gymmet och kör samma program samma antal reps och set med samma vikt uteblir självklart resultaten, du kommer att bibehålla din muskelmassa men inte bli starkare.
Var därför inte rädd för att öka vikterna, det är när vi utmanar oss själva som vi växer, kom ihåg att det alltid ska kännas tungt under de sista repetitionerna i setet, annars har du för lätta vikter.
Våga utmana dig själv och pressa dig lite till om du vill ha resultat men givetvis bara till den grad att du fortfarande klara av att utföra övningen med korrekt teknik.
Om du inte har möjlighet att öka vikterna kan du också öka antalet reps/övning istället, och även antal set/övning.





fortsättning följer......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0