Ört rostade mandlar

Kanska något att testa till helgen !!
 
Rosmarin passar utmärkt att krydda nötter med och även till ett glas rött :)
 
Detta ger ca 3-4 dl "snacks"
 

200 gr skalad sötmandel
1 msk färska finhackad rosmarin + 1 msk torkad rosmarin
olivolja
salt
 
Sätt ugnen på 200 grader
Skålla och skala mandeln eller köp färdig skalad
Blanda mandeln med färsk och torkad rosmarin i en bunke med olivoljan och saltet
Häll sedan ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper, rosta sedan mitt i ugnen i ca 10 minuter
Rör om lite efter halva tiden, passa noga så att de inte bräns
 
Låt nötterna svalna och njut :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0