Fredag ......

 
 
....och galet mycket att göra !!!
 
Student veckan är en vecka utöver det vanliga varje år, tält hit mat dit möbler att köra ut .....
 
I går torsdag gjorde vi 190 kalla delikatess tallrikar som ska ätas av Wollinska stiftelsen i dag, samt satte upp fyra tält med möbler i.
 
Efter Wollinskas festligheter i dag ska tälten rivas och flyttas in på Krusenstiernska för där ska 114 andra gäster äta delikatess tallrik på söndag som vi ska göra på lördag morgon.
 
 
Efter att vi gjort delikatess tallrikarna på lördag ska vi åka och duka på ett bröllop på Skällby loge där 118 gäster ska äta, en hel buss med porslin ska lastas med allt från vinglas vattenglas ölglas tallrikar....... sen ska maten fixas,
 sen kommer Tvättcenter och hämtar en grillbuffe till 200 personer.
Hem och ta en snabb dusch sen till Skällby och servera gästerna....tillbaka till jobbet och diska allt sen blir det nog rakt i säng....zzzzz
 
 
På söndagen ska gästerna på Krusenstiernska serveras sen ska alla tälten ner igen och lastas med möbler och dynor och tillbaka till garaget.
 
Ja så kommer vår helg se ut :)
 
 
 
Det hanns med lite kundpass och egen träning i början av veckan med det blev värre mot slutet men att resa/riva tält är ett cardiopass utan dess like.
 
 
Nästa vecka blir det utomhus träning i Rockneby med att välta traktor däck och bära stora vattendunkar....., alla platserna är tagna nu, vi blir 10 stycken.
 
Finns det ett fortsatt intresse kan det bli aktuellt med ett par fler datum nu i sommar :)
 
 
 
Hoppas alla får en go helg :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0