Asiatiska kycklingbiffar

 
 
 
Kyckling kan man faktiskt mala själv till färs om man inte hittar i sin butik, just detta receptet går dessutom aldeles utmärkt att göra med fisk färs också  :)
 
4 port
 
500-600 gr kycklingfärs
1 röd chili
2 vårlökar
8 haricorts vertes
2 msk röd curry pasta
1 ägg
2-3 msk majs stärkelse
2 msk fisksås
 
blanda allt och stek i rapsolja ca 2 minuter på varje sida.
 
Servera i ett sallad blad eller med ris 
 
Gott att ha till är en svalkande kallsås
 
250 gr kesella
lite färsk riven ingefära eller malen
salt peppar
limesaft
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0