Keso eller kesella ???

 
 
Keso kvarg kesella cottage cheese.....
 
De är heta proteinkällor, med vilket är bäst ??
 
Ja det är framför allt en smaksak, för båda innehåller 12 gram protein per 100 gram, det vill säga de naturella produkterna.
 
Vi smaksätter kesella själva med Elitnutritions proteinpulver, emkelt och smidigt att blanda i hop en bunke och ha stående i kylen.
 
 
 
Här kommer några tips på vad diu kan blanda i keson.
 
1 dl keso 
1 msk kakao
1 banan mosad
chili krydda 
 
kanon gott !!


 
 
1 dl keso
lite riven färsk ingefära
1 msk pumpafrön
färsk frukt i bitar eller några bär
 


1 dl keso
1 äpple i bitar
kanel/kardemumma
hackade sötmandlar
 


 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0