Chocolate peanutbutter fudge cake

I dag testade jag att göra en glutenfri kaka med choklad och jordnötter 


Börja med att smälta 100gr mörk 70%ig choklad och häll på 1dl kokosgrädde, rör ihop allt och häll i en springform med avtagbar ring 👍 ( jag klämde fast ett bakplåtspapper också ) 


Ställ formen i frysen ca 30 min 

Rör under tiden ihop 340 gr jordnötssmör ( sockerfritt ) med 1 msk kokosolja 1 tsk vaniljpulver 

Ta ut kakan och lägg röran över första lagret och strö över 1-2 dl jordnötter och frys på nytt 


Låt den stå en stund så allt stelnar till sen är det bara att njute av en bit 👍 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0